Aad Twigt

Stratch Aad Twigt 500x333

Plezier werkt!

  +31 (0)6 22 56 47 91

Als je plezier hebt in je werk, krijg je energie en presteer je beter. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen gedrag is de basis voor persoonlijke vitaliteit.

Als mensen zich (weer) bewust worden van hun eigen gedrag, hebben zij de sleutel in handen waarmee ze hun eigen leven en werk kunnen veranderen. Gepaard met goede wil en gezonde ambitie ontstaan nieuwe wegen.

Aad geeft als ervaren HR-professional bestuurders, managers en medewerkers daarbij een zetje in de goede richting. Hij ‘leert je zien door te kijken met andere ogen’. Op innemende en overtuigende wijze adviseert en begeleidt hij mensen, teams en organisaties op de weg naar meer plezier en beter presteren. Aad enthousiasmeert!

Aad heeft ruime expertise en ervaring in alle facetten van HR-management en organisatieontwikkeling, zowel nationaal en internationaal. Hij heeft gewerkt als HR Directeur in de internationale industrie en heeft vaak de regie gevoerd over veranderingsprocessen, transformaties en herstructureringen. Luisteren en doorpakken is zijn handelsmerk.

De eerste 14 jaar van zijn loopbaan werkte Aad In het (speciaal) onderwijs. En ook nu nog zet hij zich met plezier en energie in voor het onderwijs. Als assessor voor het HBO, maar vooral ook als coach en adviseur voor schoolleiders en leerkrachten. Zodat er weer met plezier en energie gewerkt kan worden, in een gezonde schoolorganisatie.