De BrainMap: de kracht van het collectief

Een beproefde methode ter vergroting van persoonlijke effectiviteit op het gebied van leiderschap, communicatie en samenwerken. De BrainMap geeft inzicht in je eigen denk- en ‘doe-stijl’ en in de kracht van het collectief. 

Welke natuurlijke leiderschapsstijl heb jij? Waar zit je kracht en hoe blijf je veerkrachtig? Wat zijn je bronnen van energie? Vanuit persoonlijke kwaliteiten en drijfveren worden met de Brainmap profielen van individuën, teams en de gehele organisatie opgebouwd. De Brainmap is gebaseerd op inzichten van Carl Jung, de grondlegger van de analytische psychologie. De bedenker en maker van de BrainMap (Dudley Lynch) heeft eervolle vermeldingen gekregen voor zijn bijdragen aan de gedragswetenschap. Zijn inzichten en instrumenten worden wereldwijd gebruikt. De coaches en adviseurs van STRATCH hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van individuën en teams. De resultaten blijken voor managers en medewerkers telkens weer opmerkelijk bruikbaar.

Conflicten, spanningen en stress nemen af en worden voorkomen. Een ieder krijgt inzicht in zijn eigen denken en doen. De effecten van de BrainMap houden lang stand. Bovendien blijkt de ‘fun-factor’ van de BrainMap altijd weer hoog. Wil je je persoonlijk leiderschap ontwikkelen, jouw team versterken, verandering versnellen en resultaten verbeteren? We zijn je graag van dienst.

STRATCH BrainMap

De BrainMap in het kort:

  • Snel en effectief
  • Eenvoudig zelf uit te voeren
  • Voor individuen, teams en organisaties
  • Inspirerend en onvergetelijk

BrainMap® is gelicenceerd door:
Dudley Lynch - Brain Technologies Corporation
P.O. Box 358655, Gainesville, FL 32635 USA