• Stratch Waarom 1

Vitale mensen

Coaching gericht op meer succes met minder stress

Vitale mensen

Toe aan een nieuwe uitdaging? Klaar met je huidige werk? Last van vermoeidheid, werkdruk of stress? De coaches van STRATCH begeleiden je bij de stappen om tot daadwerkelijke verbetering en vernieuwing te komen. In houding en gedrag. Of je nu bestuurder, directeur, manager of medewerker bent. Onze effectieve coachingsaanpak is erop gericht dat jij met je collega's beter leert communiceren, samenwerken en presteren. In zes concrete stappen ontwikkelen we je verborgen talenten, ambities en potentieel (gemiddeld blijkt zo'n 40% onbenut) om sneller, beter en efficiënter je persoonlijke doelen te kunnen realiseren.

Wensen zijn voorgevoelens van dat wat jij in staat bent daadwerkelijk te realiseren (Goethe). Bewust zijn van je wensen, ambities en verlangens is het begin van "de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid". Mensen creëren voor een belangrijk deel hun eigen realiteit en toekomst. De één creëert succes, de ander die krijgt stress. De één doet dat bewust, de ander doet dat onbewust. Het bewust weer leren creëren van het door jou gewenste succes (zonder stress) is het resultaat van onze coaching. 

Onze coaching is gericht op het versterken van je zelfredzaamheid en het vergroten van je werkplezier, energie en prestatieniveau. Jouw vitaliteit neemt direct toe als je zelf meer invloed ervaart. Dat proces van weer "leren creëren" begint met het bewust worden van je eigen gedrag en persoonlijke ambities. We versterken je zelfvertrouwen en leren je effectief gebruik te maken van je netwerk. Het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en het met plezier en energie leveren van de door jou gewenste bijdrage aan het geheel is het resultaat van onze coaching. Meetbaar, merkbaar, zichtbaar.

Hoe vitaal ben jij?

start nu met jouw coachingstraject